Viikko on mennyt niin nopeaa, että ihan ihmeissäni taas totean sunnuntain tulleen. Näköjään päivitän tätä blogia aina kuin vain ehdin koneella istumaan yhtään pitempään. Joka päivä olisi tietysti ihanteellinen tuon laihtumisen kannalta...Miinusta oli taas tullut, mutta vain 700 g. Pois kuitenkin, onhan se 1,5 voipakettia ;).

Työpäivät menevät ruokailun suhteen oikein hyvin, aamulla herätessäni tosiaan klo 4.30, ei tee muuta mieli kuin kahvia pari mukillista sekä vettä. Aamupalan syön n klo 8 töissä, useimmiten puuroa ja sokeroimatonta soppaa, joskus pari leipää ja jogurttia. Tosiella kahvitauolla menee yleensä 1 ruisleipä päällisten kera ja hedelmä. Töistä pääsen yleensä klo 14, ja kotiintullessa on jo nälkä...toinen ruisleipä ja kahvia silloinkin. Tässä kohtaa vaanii pullavaara!  Päivällinen klo 16-17, normaalia kotiruokaa. Illalla taistelen sitten  terveellisen iltapalan ja epäterveen ahmimisen välillä...

Sairastuin pe-iltana kovaan flunssaan, oikein kunnon vanhakantainen räkätauti! Limainen yskä. joka ei tahdo irrota ja hakkaa tuolla syvällä rinnassa. Nuha, joka kastelee talouspaperiarkkeja rullan päviässä. Äääh....eilen ei sitten maittanut ruoka, mutta pizzaa söin, kun meis sen illalla haki. Muuten menikin ihan juomalinjalla päivä. EI terveellistä ollenkaan :/.

Tänään yritän jaksaa tehdä nachoja ja salaattia. Tulinen ruoka tekee flunssaiselle keholle hyvää =)